Pénzkeresés sorozatok feltöltésével

Manapság már minden sorozatot az interneten nézünk, és ezt sokan ki is használják hogy pénzt keressenek vele. Amit csinálnak nem ütközik teljes mértékben a jogszabályokban, hiszen nem az Ő számítógépükön tárolják a filmeket, és nem is a saját oldalukra töltik fel azokat. Így akár mi is tudunk elég egyszerűen pénzt keresni sorozatok feltöltésével. Lássuk hogyan is.


Hogyan lehet sorozatokkal pénzt keresni

Először is kell egy jó forrás, amely jelen esetünkben torrent oldalak lesznek, főleg az Ncore. A legegyszerűbb először egy kutatást végezni hogy mely sorozatok mennek, melyet néznek sokan. Ezeket fogjuk letölteni, természetesen ezekhez már sokan töltöttek fel, de ez nem probléma, hiszen mindenképp fog nézettséget kapni a feltöltött részünk, hisz sok részt töröltek már, vagy nem működik, vagy egyszerűen csak benne van a random faktor a kattintásokba.

Hogy idő hatékonyan csináljuk érdemes egyszerre egy egész teljes sorozatot letölteni ,ez természetesen a már csak befejezett sorozatoknál fordul elő, de az se baj ha az évadokat egyesével töltjük le, maximum több idő.

A feltöltött sorozatokat pedig a sorozat barátra,  vagy más hasonló oldalra tudjuk feltölteni (én a sorozat barátot ajánlom a nagy nézettsége és egyszerű feltöltési felülete miatt).

Természetesen tölthetünk fel akár filmeket nem csak sorozatokat, de sorozatokat többször újra néznek és több részből áll, így több kattintást kapnak a feltöltött részeink

Mely oldalak fizetnek pénzt a nézettségért


Jelenleg az egyik legtöbbet fizető a : Vidoza. Érdemes egyszerre több videót feltöltenünk (a legegyszerűbb módja ennek hogy éjszakára elindítunk 20-30 gigányi feltöltést, és reggelre biztosan kész is leszünk vele).


Amint készen vagyunk töröljük a videókat a gépünkről, így már csak a feltöltő oldal szerverén tárolódik, amely nem a mi tulajdonunk.

Megfelelő mennyiségű sorozat feltöltésével akár napi 5-10$-t is tudunk keresni, teljesen passzívan, ami azt jelenti hogy csak egyszer kell feltöltenünk, majd utána feltölteni a sorozat barátra. Persze ha többet töltünk fel többet keresünk, ha rááldozunk pár 100 órát akár napi 10-20$ -is összejöhet, a sorozat barátra legtöbbet feltöltők körülbelül napi 20 ezer forintot tudnak keresni.

További oldalak:

Érdemes minden oldalra regisztrálni hiszen ha minden oldalra feltöltjük és kirakjuk a sorozatbarátra a linket, annyiszor szorzódik a bevételünk.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések