Resource Sharing - Sávszélesség / Erőforrás eladásos passzív jövedelem - HoneyGain pénzkeresés

HoneyGain sávszélesség bérbeadó - https://bit.ly/honey-gain-resource-share. Különböző eszközünket mobil(Android) / PC / macOS tudjuk befogni és a sávszélességünket eladni rajtuk keresztül. Ők pedig különböző cégeknek adják el pl SEO monitoringot, árfelmérést, reklámvalidációt végző cégeknek, ezen kívül CDN-ként is használják a sávszélességet (ez talán csak PC-n érhető el).

A elérhető sávszélesség 10% használja eszközönként és IP címenként 3 eszköz lehet (tehát kb 30% ot fog a teljes sávszélből viszont visszavesz ha valami használná az egészet). Ha több mint 3 eszköz van akkor érdemes ha valamelyik mobil előfizetés korlátlan netet tartalmaz. Egyébként le lehet tiltani a mobil beállításokban hogy mobilnetet használjon, tehát wifi only is megy).

honeygaign pénzkeresés


Saját tapasztalat  + további tapasztalatok a redditről (http://reddit.com/r/honeygain) : Nekem 100 mb/s netről - 1 eszközzel - kb 0.2-0.3$/nap (vélhetően sokkal több lenne jobb nettel, viszont azt is bele kell kalkulálni hogy ha éppen kevesebben vettek tőlük sávszélességet akkor nem fog annyira pörögni, de eddig stabil a 0.2$/eszköz). Kifizetés legit (rengeteg kép + vélemények a redditen) - van aki havi 300-500$ is behúz vele (mobil farmok)  - viszont nem szabad csalni mert gyorsan észreveszik és azonnali kitiltás jár. (szervert / virtuál gépet nem lehet használni / VPN mögül se fog menni).

20$ tól fizet PayPalra (kb 3-4 nap alatt) - ezt elérni - eszközök / sávszél függvényében 1 hét - 1 hónap (pl: 2 mobil + 300 mb UPC => kb 0.7-1.2 $ nap - természetesen ha van ennyi sávszél igény a cég ügyfeleitől - viszont általába stabilan szokott lenni - több eszköz és jobb kapcsolat esetén - pl 3 eszköz 1 gigás sávszélesség -> 2-3$/nap - körülbelül 30 ezer forint / hónap). A mobil / gép erőforrásait nem zabálja, keveset fogyaszt. Adatokhoz nem fér hozzá az applikáció (nem is kell semmit elfogadni hogy hozzá férjen).

Regisztrációkor még ad 5$-t ezzel a linkkel: https://bit.ly/honey-gain-resource-share

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések